11 mars

Var i skola idag som vanligt, men efter skolan gick jag direkt till träningen jag fick vänta där i typ 1 timme jag kom dit vid 16 och träningen började 17 men det var inte så tråkigt jag kollade när några typ tonåringar spelade fotboll men sen efter träningen hade vi fys vi gjorde 120 sittups 40 armhävningar 30 "knäböjningar" (balansövning) och mycket mer. Sen åkte jag hem med en tjej från handbollen hon var skit snäll mot mig och hon e det hela tiden. Hemma så åt jag lite mat och sen frågade min brorsa mig om jag ville ha fiskpinner jag bah: visst han bah: jag lagar de i brödrosten. Hur korkad kan man va och laga fiskpinnar i en brödrost, och då ville jag nog värkligen inte ha mer.
                                           Hejdå Puss och Kram

10 mars

Jag var i skolan men det var en skit rolig dag, först på morgonen så skulle våran klass spela upp en pjäs för hela skolan (pinsamt) och sen så hade vi maskerad grejs det var skit kul och jag var pirat (har inga bilder), jag såg fett värklig ut men sen efter allt så skulle vi ge varandra "matgåvor" det är när man ska ge varandra mat typ godis, dricka och sånt som man har med sig till skolan och jag hade mina grejer i gympasalen för att vi bytte om där men våran sista leksion var slöjd men vi käka typ bara godis som vi hade fått under dagen på maskeraden men sen gick jag ner till gympa salen för att jag och Lisa skulle byta matgåva och där var Theo, Tom, Tess, Lisa,Danni och Pau de hade typ tagit fram mattor och allt så jag var med de där vi hade skit kul men killarna på as äckliga men de försökte knäppa upp våra bh så vi hade värsta kriget typ och så gjorde vi lite andra saker som jag tyvär inte kan berätta här. Sen så var klockan typ halv 6 och då var vi påväg hem jag ringde mamma och frågade om jag fick sova hos Lisa och det fick jag vi hade jätte kul sen nästa dag hade vi sovmorgon vi började klockan 9.20 det var skit skönt men kan inte skriva mer.
               Puss och Kram


9 mars

Idag så var jag i skolan och vi skulle spela upp våran pjäs idag också mmen på morgonen så vaknade jag och var jätte trött för jag hade typ lagt mig jätte sent innan, men sen så var jag i skolan och vi repeterade våran pjäs för på kvällen typ klockan halv 6 så skulle vi spela upp den (pinsamt), men allt gick faktidkt jätte bra men det coolaste var att svt var och spelade in den men det kommer bara att visas en del av den i tv. Vi var i vasa real idag och på kemin så var inte läraren där för vi skulle göra typ utvärderingar så han pratade med var och en. Så vi hade typ värsta "leken" på leksionen (kan tyvär inte säga hur den gick till för mina föräldrar läser denna blogg). Men det var skit roligt men ändå ganska "skabbigt". Har nyss kommit hem efter att har varit på min pjäs men ska nog gå och lägga mig nu.
          Puss och Kram

8 mars

Ååååå så trött jag är,
Igår (lördag) så var jag på fest som slutade 2 på natten jag kom hem duschade av mig och ja mig för att sova sen idag så fick jag vakna för att jag skulle ha match i handboll vi skulle ha samling klockan 08.15 på morgonen i liljeolmen så jag var tvungen att vakna klockan 7 på morgonen men sen åkte vi till matchen vi förlorade med 13 - 9, men det är ändå skit bra sen åkte jag hem. Hemma så bakade jag och mamma kakor/bullar och pappa hjälpte till. Sen hade jag tråkigt men klockan 8 på kvällen typ så åkte vi till morfar och mormor sen åkte vi till våra kompisar och var lite där så vi kom hem typ vid 11 tiden (på kvällen). När vi kom hem så satt jag lite vid datan och sånt så jag la mig typ klockan 12 på natten och vi hade skola dagen efter fatta vad trött jag var.


Mamma fotade när jag spelar handboll (väldigt dålig bild)



                  Puss och Kram

4 mars

Aaa vad trött man kan vara ibland och har typ inte sovit något ska nog lägga mig tidigare idag. Var i skolan idag och sen på handbolls-träningen helt slut asså. Har träffat jätte många nya kompisar på handbollen och hon som var lite taskig mot mig har jag sagt att det inte var mitt fel och förlåt så hon e jätte snäll mot mig <3. Ska typ spela match på söndag och på lördag ska jag på fest så det blir nog en jobbig vecka.
                                                                                                     Puss och Kram

3 mars

Idag var jag i skolan som vanligt sen så var jag u feetfirst och skulle köpa skorna som jag ville ha, mamma kunde inte komma och kolla så jag fick köpa dem på öppet köp sen kom jag till mammas salong, jag skulle visa dem för henne. Först sa hon att klacken var jätte stor och att vi skulle få se om jag skulle ha kvar dem men då sa jag på skoj att jag inte har något kvitto :S, men jag ska ha kvar skorna är typ överlycklig. Mamma hållde på att göra naglar på en frisör på salongen, så när mamma var klar så frågade jag om hon kunde tvätta mitt hår och föna det sen och så bad jag om att jag ville ha lite volym. När hon var klar var det typ as mycket volym och mamma fotade mig med klackskorna jag hade köpt. (bild kommer senare), sen kom pappa och hämtade oss. När vi kom hem skulle jag ju visa pappa skorna men istället far att bara visa ddem så bytte jag om och gjorde värsta catwalken typ :P. Mamma sa att jag såg typ ut som en
16-åring (pinsamt)

Men här kommer bilderna:

På salongen:


Hemma:


Snygg va?!

De var skorna jag köpte.
Såhär roligt kan jag ha det + att vara snygg.
                                                                                  Puss och Kram

Hemma efter handbollen

Nu är jag hemma igen har haft det lite jobbig och är väldigt trött har varit på handbollen nu. Detta var min sista testomgång men jag  vet inte om jag ska förätta spela måste prata med mamma och pappa men jag tror nog att jag ska börja där det är hammarby f96, spelar i hammarby men hejar på djurgården det e lite komiskt :P. Men ska gå och duscha nu e ganska svettig. Ses
                                                                   Puss och Kram

Innan Handboll

Idag var första skoldagen efter lovet (blää), är värkligen jätte trött men kul att träffa sina komppisar som man värkligen har saknat <3. Vi hade typ inga leksioner för vi håller på att öva för fullt på våran pjäs som vi ska göra. Lärarna skrev klart manuset 2 vckor innan vi ska spela upp den. Vi ska göra det om typ en vecka och alla har precis lärt sig nästan alla repliker utantill. Tror att det kommer att gå trögt med våran klass iallafall. :P.
Har haft min gamla mobil i skolan idag kollade igen typ alla bilder jag hade på den (fett roliga :)) Ska lägga upp en bild hur den ser ut senare idag. Ska på andboll lite senare vi slutar typ 3 och handbollen böjar 17.30 så ja hinner hem och äta sitta  lite vid datan innan den. Ska skriva lite mera sen.
                                                                                                             Puss och Kram

söndag 1 mars

idag har jag haft en rolig dag,jag har varit på bio med Danni från min klass vi såg filmen bedtime stories,
den var faktiska väldigt bra och rolig, efter det gick vi runt i lite affärer typ hm, gina tricot, lindex, JC och många fler. sen gick vi in i sko affären feet first. Där hittade jag jätte snygga klackskor (bild kommer i slutet) måste bara övertala mamma att ajg ska få dem och att klacen inte alls är så stor (håll tummarna för mig :P) Sen gick vi runt lite och gick in i telenor och kollade på mobiltelefoner. Men allting var typ stängt för det var ganska sent så vi åkte hem, danni frågade om jag ville komma hem till henne men jag orkade inte så hon åkte hem till sig och jag till mig. Men ska sluta skriva nu har ganska mycket att göra, har ju skola imorgon så måste göra färdigt alla läxor och sen ska jag durscha.

Klackskorna som jag vill ha:

 

filmen vi såg

 bedtime stories

outfitt den 1/3

såhär såg jag ut idag den 1 mars:




Dagens outfitt:

grå t-shirt från deberhams
blåa jeans från denim for girls
scarf från H&M devided

snygg va?!
                                        Puss och Kram


RSS 2.0