daim original v/s marabou mjölkchoklad

Vilken skulle ni välja...

  V/S



Förra veckan vann the simpsons!!

Vilken av dom här gillar ni mest?
Rösta så får ni veta vem som vann nästa vecka


27 januari 09

heeej heej alla som läser min blogg,
jag vet jag vet har inte skrivit på sjukt lång tid. Men jag har inte haft så mycket tid, man har väl mycket läxor nu för tiden. Igår kväll var jag och min klass i rikssalen vi kollade typ på någon konsert som slutade vid 21.00 så vi fick sovmmorgon till tio i elva. vaknade typ 10 sen stjusade pappa mig till skolan för han skulle ändå till östermalm. Skolan har varit som vanligt vääldigt tråkigt förutom syslöjd för där behöver man inre göra så mycket. Sen var jag, Tess, Daniel och Noa i klassrummet och typ bara satt där och snackade (inge liv....  tyyyyp) men sen gick Daniel hem. Och vi tre skulle typ stanna kvar i 5 minuter till. Och då tog noa på sig sin tjocka everest jacka och över den satte han på sig min fjällräven han såg typ ut som ett fettmabarn hehe. Och sen åkte vi hem.

12 januari

Idag vaknade jag väldigt tidigt eftersom det var skola jag åt frukost, borstade tänderna, tog på mig mina kläder, sminkade mig och gick till skolan. Det var en vanlig skoladag sen efter skolan gick jag och Emelie till espresso house och fikade lite efter det gick vi till NK, där gick vi in i några affärer efter det gick vi till PK huset sen skulle Emelie hem fast jag stannade kvar. Mamma sa att hon var i NK med min brorsa så jag gick tillbaka till NK och träffade dom och när jag och Emelie var i PK huset så såg jag en jätte snygg topp/tunika på gina tricot. Så jag bad mamma att vi skulle köpa den så vi gick till PK huset och jag fick den och ett par svarta benvärmare. Efter det så gick vi till bilen (min brorsa har körkort) och stjussade mamma till hennes salong för hon hade en kund klockan 7 och jag och brorsan åkte hem vi hade rätt kul när vi gjorde det för vi satte på musiken på högsta volym så hela bilen typ gungade. När vi kom hem var pappa hemma med hunden. Men jag gick till rummet fotade lite mig själv, när jag var klar så satte jag på datan och tvn. På datan laddade jag upp lite bilder som jag hade fotat ex. min outfitt. Sen loggade jag in på bloggen och örjade skriva, efter det hjälpte jag pappa lite med några grejer och lekte med hunden. Och n sitter jag och skriver sista inlägget för idag, eftersm jag e väldigt trött, ska nog sätta mig och läsa en bok.

här kommer en bild på topp/tunikan som jag köpte



                                                                                                                                                  Puss och Kram Lisa

mitt gips

Har äntligen fotat mitt coola gips

 (väldigt dålig bild)

Massor har skrivit, här e några av dom:
you make my day puss Lisa R
Lingonsylt
Daniel was here
you´re wonderful
darios hälsar
danni was here
I <3 grevegraf
krya på dig /Tess
Michell love you
ADAM
Tom
Ming

Och mycket mer, kan inte läsa allt som står på gipset  
                                                                                                     /Lisa

outfitt

Så här såg jag ut idag den 12 Januari och jag hade på mig...



Dagens Outfitt:
grön collegetröja från Lundsberg (min brorsas, lånade den från honom)
blå jeans från nudie
vita strumpor från HM

11 januari

Idag vaknade jag vid 10 halv 11 tiden, jag ville inte gå upp ur sängen så jag tog fjärrkontrollen och kollade på tv tills mamma kom in i rummet. När alla hade vaknat så åt vi frukost och min brorsa gick ut med hunden. Sen var vi ganska snabba på att klä på oss och borsta tänderna. När vi var klara kom min brorsa hem igen. För vi skulle åka och provköra lite bilar men brorsan ville inte följa med. Innan vi åkte till salongen med bilar så åkte vi för att hämta en vänn till oss för han skulle följa med och kolla på bilarna, men han skulle vara hemma senast 2 för han skulle typ göra något sen. Men medans vi provkörde så stjussade vi honom hem, och åkte tillbaka till salongen. När vi var klara så lämnade vi bilen och gick in och kollade lite på de andra bilarna och mina föräldrar pratade med försäljarna. När vi var klara så åkte vi till mercedes-benz och satt i några bilar där och så pratade mamma och pappa med försäljare. Sen åkte vi hem och så åt vi lite lunch. Sen kollade jag på tv och var inne på datorn sen ropade mamma att middagen var färdig. När vi hade ätit klart så gicka jag tillbaka till rummet och kollade på tv och var inne på datorn. Sen har jag varit med mamma och pappa och kollat på film med dom. Så gick jag lite fram och tillbaka i lägenheten. Men nu sitter jag och skriver ett inlägg. Detta var min dag kanske inte så jätte rolig men helt ok.
                                                                                                      /Lisa

skämtet

Den starke soldaten

En amerikansk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev
från sin flickvän hemma i staterna. I brevet stod följande:

Kära Raymond

Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet
mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen
mot dig två gånger sedan du for så det är lika bra att det är slut. Sorry.

Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig. Hejdå /Wendy

Soldaten gick då runt bland sina kamrater och samlade in alla bilder han kunde få tag på, på flickvänner, systrar, kusiner, fastrar och mostrar... Tillsammans med bilden på Wendy la han alla fotona i ett kuvert. Tillsammans blev det 57 bilder. Han la med en lapp:

Kära Wendy
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är. Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten.

Ciao
Raymond

min klädsel

Så här såg jag ut idag den 9 Januari och jag hade på mig...

 (ganska dålig bild)

Dagens Outfitt:
vit tröja från ett annat land
ljusgråa jeans från Denim For Girls
svarta strumpor från HM

2 veckans v/s

Jag har börjat med veckans V/S, det innebär att jag kommer att jag kommer lägga upp två bilder/saker varje vecka så får ni kommentera vilken bild ni tycker om bäst och sen när jag lägger upp två nya bilder/saker skriver jag också vilken bild/sak som vann förra veckan.

      
                                                          V/S


Vad skulle du hälst kolla på våra värsta år eller simpsons? 
Skriv i mina kommentarer
                                                               //Lisa

2 veckans låt

Min favorit denna vecka är:



                                     //Lisa

jag hade på mig...

Så här såg jag ut idag den 7 Januari och jag hade på mig...



Dagens Outfitt:
grå randig långarmad tröja från BikBok
ljusgrå kofta från BikBok
svart leggings från Lindex
svart DKNY kjol från NK kids
svarta strumpor från HM


3 januari

Idag är jag hos farmor jag kom igår jag har inte så jätte kul för jag har typ ingenting att göra förutom att kolla på tv men jag och farmor spelade lite kort och sen pratede jag med mamma och pappa, sen bakade jag och farmor lite. Men resten av tiden kollade jag på tv, sen på kvällen gick vi och la oss. Plötsligt klockan tolv på natten ringer min telefon, det e dolt nummer men jag svarade ändå.

Konversationen:
Jag: hej, vem e det?
han: ... (hörede inte vad han sa)  
jag: okej
han : vad gör du då?
jag: ää sover kanske?!
han: okejj, ska inte du fråga vad jag gör då?
jag: aa, vad gör du då?
han: sitter vid datorn och tänker på dig!
jag: okejj kul för dig då
han: aa
jag: men hejdå
han hejdå

Jag blev ganska dur för jag kunde inte somna om men tydligen så hade jag somnat för på morgonen så sa farmor att han hade ringt igen klockan 1 på natten. Det var en ganska konstig natt, men ändå lite rolig.
                                
                                                                     Puss och kram Lisa

2 januari

Idag när jag vaknade så messade Gaby och Hanna mig om jag ville gå på bio med dom.  Och själklart sa jag ja. Vi skulle träffas på sergel klockan halv ett, sen ringde Gaby och Hanna och sa att dom kommer lite sent och att Hannas kompis Filippa kommer att följa med, vad skulle jag säga lixom sa jag sa Okej. När de hade kommit så träffade vi Filippa och köpte biljetter till Yes Man, sen gick vi upp till snacksen och köpte godis och dricka. När vi hade sätt klart filmen så var vi ganska hungriga så vi gick till kungshallen och åt sushi, det var jätte gott. Efter det gick vi runt lite på hötorget, sen gick vi in i godisaffären "caramellen". Vi köpte lite godis sen gick vi in på apoteket för att Gaby behövde köpa en salva för läpparna, när vi gick ut från apoteket så visste vi inte vad vi skulle göra så vi  gick runt lite och sen gick vi in på HM och kollade lite underkläder. När vi gick därfrån gick vi ner i tunnelbanan på T-centralen och åkte hem, jag åkte hem till mig och eftersom Gaby bor i göteborg så bor hon hos Hanna just nu och Filippa åkte hem till Hanna. När jag kom hem kollade jag på tv och packade lite kläder för jag skulle åka till farmor samma dag. Innan mamma och pappa lämnade mig hos farmor åkte vi till våra kompisar och var lite där sen sjussade pappa och mamma mig till farmor och åkte hem. Farmor blev väldigt glad, det var väldigt sent så vi kollade lite på tv sen gick vi och la oss.
                                                       
                                                                                                                  /Lisa   

ett roligt skämt

Apotekets nya service-maskin

En dag klagade Lasse till en vän:
- Min armbåge gör väldigt ont, jag tror jag måste beställa tid hos läkaren.
Vännen svarade:
- Gör inte det! Apoteket har nämligen fått in en ny datamaskin som ställer en diagnos snabbare och billigare än en läkare. Ge den bara ett urinprov så kommer maskinen ge dig en diagnos på problemet och vad du ska göra åt det. Det kostar bara 100 kronor!

Lasse tänkte att han hade inget att förlora, så han fyllde upp ett glas med ett urinprov och gick iväg till Apoteket. Han hällde i innehållet och stoppade in en hundring i apparaten. Maskinen började brumma och små lampor blinkade. Efter en liten paus kom en papperslapp fram där det stod:

* Du har tennisarmbåge.
* Doppa armbågen i varmt vatten.
* Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.
* Du blir bättre efter någon månad.

Senare på kvällen tänkte Lasse på hur otrolig den nya tekniken var, och hur det skulle revolutionera läkarsystemet för alltid. Då började han fundera på om det gick att lura maskinen, så han bestämde sig för att prova. I en burk blandade han kranvatten, urinprov från hunden, dottern och frugan och som "pricken över i:et" onanerade han i burken. Nästa dag gick han iväg till Apoteket, hällde blandningen i maskinen och stoppade i 100 kr. Maskinen brummade och blinkade och ut kom en lapp med följande innehåll:

* Vattnet i kranen är för hårt, skaffa ett avhärdningsfilter.
* Din hund har mask. Ge den avmaskningskur och vitaminer.
* Din dotter missbrukar kokain. Skicka henne på rehabilitering.
* Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, skaffa en advokat.
* Om du inte slutar onanera så blir din tennisarmbåge aldrig bättre.

nyår

Mitt nyår var ganska roligt, först den 31 december så var jag på stan med Noa det var helt ok vi var inne på mega store lite på nk sen åkte vi hem han åkte hem till sig och jag till mig, sen var jag hemma och spelade lite psp, pratade med några vänner på telefon. Sen klockan halv tio på kvällen åkte vi till mormor och morfar för att fira nyår i början var det inte så roligt men sen på tolvslaget var det lite roligare ja i alla fall hade jag och min brorsa roligt...      haha
sen typ halv 1 på natten åkte vi till våra kompisar eller vi lämnade min brorsa i stan och sen åkte vi till våra kompisar för igentligen skulle vi vara där på nyår men vi åkte till mormor och morfar istället men vi kom till festen sen och där hade vi jätte kul, vi dansade och hållde på lite. Sen åkte vi hem. Och hade det lite roligt hemma, men sen gick vi och la oss fas då var klockan typ 3 på natten, kanske lite tidigt men det duger.  hihi
                                                                                                                                  Puss Puss Lisa

RSS 2.0