29 april

haha, idag var nog den roligaste dagen...
Vi slutade klockan 10 över 1, så skönt
Vi fick falafel till lunchs och sen fick vi glass som efterätt :), sen på matrasten så först skulle alla plantera en blomma men det var inte så kul och sen dekorerade vi skolgården eller man fick skriva eller rita vad man ville, jag skrev:
Mammor är bäst
Lisorna was here (det skrev jag och Lisa)
Vill du ha en tjej: ring 0739576291 (men det var ju bara på skämt)
senkörde jag och Lisa tre i rad,
Sen var dagen slut och då gick jag, Lisa, Emelie, Danni och Daniel till baresso och fikade men jag köpte bara en cola i en annan kiosk för 10 krornor :P
Vi hade jätte roligt vi ggick till nedervåningen och där är det jätte mysigt och sen filmade vi och spelade in allt vi sa, (ska ta reda på om man kan lägga upp inspelningar på bloggen), sen gick vi tillbaka till skolan för den ligger precis bredvid baresso och i solan så var det ponnyridning och en hoppborg och allt det var skitkul men sen åkte jag hem och hemma så var farmor och nu sitter jag och skriver på min blogg.

Jag blev bara så trött på alla i skolan idag, så irriterad och om detta fortsätter så kommer jag värkligen inte åka till Höllviken vad än min lärare än säger, allt är bara skit! ):

25 april forts.

Så nu är jag framme i lund och jag har batteri på datan så att jag kan skriva. Men jag åkte med brorsan i bilen när jag skrev innan och sen när jag slutade att skriva så la jag upp fötterna framför mig vid fram fönstret (jag satt fram) då sa min brorsa ta ut fötterna genom fönstret och dågjorde jag det och det var skit kul :p men sen kom han på att vi kunde köra om de och medans skulle jag ta ut fötterna så när det kollar skulle det se mina fötter, och så gjorde vi det sen garrvade vi typ hela vägen när vi kom fram till en statoil så bytte jag och mamma bil så jag va med pappa och mamma var med brorsan. Och då sov jag lite i baksätet. Men sen så bytte vi för pappa föll på att somna så han var tvungen att vara med mamma så att hon kunde hålla koll. När vi kom fram till lund så började min brorsa att ljubla hehe. Men sen så åkte vi vidare för vi skulle till vipyholm (vet ej hur det stavas) och då började min brorsa att ljubla då med. Men sen kunde vi inte hitta så vi frågade några och typ alla sa att de inte var från lund och några sa att de inte visste. Sen frågade min brorsa en taxi schafför, sen kom han tillbaka och vi åkte sen så när vi hade åkt en bit så fattade vi att vi hade åkt fel så vi frågade en gubbe och han sa vägen och sen ba säng näst sista rödljuset (hallå vadå näst sista) så åkte vi men vi hade svängt lite fel vid rondellen så vi frågade en tjej och hon savägen och sen ba sväng näst sissta korsningen (hallå vad är det med alla skåningar). Men sen så frågade vi några och de sa vägen och till slut så hittade vi när vi kom så sstod hans kompisar utanför för de ska vara typ 6 pers som kommer att bo här sen men nu är det 3.  De packade upp allt men det är sent och jag har åkt bil hela dagen så jag är väldigt trött men god natt.
  Puss och Kram 
P.S bilder kommer sen på huset 

25 april

Idag så var det lite krångligt för mig men jag tror nog det har löst sig och ingen blev ledsen. Idag skulle jag igentligen på morgonen gå till synagogan och lyssna på Theo och sen gå på hans fest, men tyvär så blev det inte så för det är så att min brorsa flyttar till lund idag och mamma och pappa stjussar honom och hans grejer och allt eller asså vi åker med två bilar pappa i en och brorsan i en. Men eftersom festen slutar vid 1 så kan jag inte åka hem själv så mamma skulle beställa en taxi och så att det var någon som vi kände. Och jag var ganska ledsen på morgonen för han skulleju flytta plus till en annan stad också så mamma sa att jag kunde ju följa med, men jag skulle ju till theos bar-mitzvah men till slut så bestämmde jag mig och tog brorsan före för det är ju iallafall min familj och allt. Så nu sitter mamma och pappa i en biil och jag åker me3d min brorsa.

Åå det är så varmt ute att jag nästan dör :P.
Men nu ska jag sluta har jätte lite batteri på datan.
                                                                                              Puss och Kram


så roligt :)

Bartendern


En lagom berusad man på en bar ställde ner ett glas och backade tre meter. Därefter sa han till bartendern:
- Ska vi slå vad om 500 spänn på att jag kan stå här och kissa i glaset utan att det kommer en enda droppe utanför?
Det är väl lugnt tänkte bartendern, mannen var ju skapligt berusad. Så mannen drog ner gylfen och började kissa, men han träffade inte en endaste droppe i glaset, utan kisset kom överallt i baren. Bartendern skrattade och tog emot sina pengar. Men bartendern var tvungen att fråga:
- Det där var ju omöjligt från början, varför ville du slå vad?
Då svarade mannen:
- Ser du killarna som ser förvånade ut därborta?
- Ja, vad är det med dem? frågade bartendern. Jag slog vad med dem om 500 spänn var, om att jag kunde kissa ner hela din bar och du ändå bara skulle stå och skratta efteråt...

24 april

heej allihopa jag har värkligen inte skrivit på läne nu men ska försöka göra det.
Idag så var jag i skolan och efter det så sålde jag korv med en kompis Michell, i början så hade vi ingen korv ingenting men sen så gick det bra oc vi skaffade korv och allt. Vi fick ihop ungerfär 2000 kr (skitbra) men sen så gick vi och pantade lite burkar med min kompis lillebror Adam men sen åkte jag och Michell hem, hon åkte till sig och jag till mig och nu är jag så trött och sitter och skriver.

Jag är så trött på allt på mitt liv på allt. Asså jag vill bra byta klass och skita i allt.
Mitt liv är helt jävla piss pågrund av vissa personer i min klass!

renovering.

Hej allihoppa,
Jag kommer nu att "renovera" min blogg och kommer därför att inte skrivba så mycket
Puss och Kram


RSS 2.0