28 februari

VIlken dag...
har faktiskt inte gjort någonting idag bara varit vid datan och kollat på tv, på morgonen när jag vaknade gick jag till mamma och pappa och la mig med dom (lite barnsligt, men det e sån hag e) men sen gick alla upp ur sängen. Mamma började laga frukost pch pappa dukade föresten så fick vi pannkakor mmm... vad gott. Mamma bad mig gå till affären och köpa lite saker för hon skulle göra sallad så självklart utan att säga emot (snäll flicka) så gick jag till affären. När jag kom hem så var jag vid datan sen var det dags för lunch och då åt vi hemlagad pommes med någon slags fisk, efter det var jag mer än proppmätt. Sen la jag mig i sängen och sov lite och vaknde typ klockan 16.30, då kollade jag lite på tv och nu sitter jag och kollar på melodifestivalen. Ha det så kul!
                                                                                                            Puss och Kram

ID-kort

Jag berättade ju igår att jag hade fått ett ID-kort (stolt:D).
Men här kommer en bild:



Puss och Kram

27 februari

Idag vaknade jag typ klockan 11 för jag har inte fått sovit ut på hela veckan typ och jag har varit jätte trött, men när jag vaknade så var mamma hemma hon e lite förkyld, men jag satt lite med henne sen var jag vid datan. När jag hade ätit frukost och allt så sa mamma att jag skulle hämta våran kompis stephanie från skolan och lämna henne hemma hos henne. När jag var klar med frukosten gick jag ut och var påväg till hennes skola när jag var där fick jag vänta lite för de var tydligen på utflykt. Sen lämnade jag henne hemma hos henne i solna och åkte vidare till akalla jag skulle träffa pappa för vi skulle åka till banken eftersom min pappa jobbar i akalla. När vi var i banken så hade mitt ID-kort kommit så jag skulle hämta det som tur var det typ ingen kö utan bara 2 personer. När vi var klara så åkte vi och hämtade en dator för den var på lagning. Sen åkte vi till prisXtra och handlade lite mat när vi kom hem satte jag mig vid datan och började skriva lite andra inlägg på min blogg. Mamma roppade att det var middag, när jag ätit så gick jag tillbaka till datan och nu skriver jag detta inlägg och kollar på lets dance. Jag hejar på laila bagge,
Vem hejar ni på då?  ska sluta nu. 
                                                                    Puss och kram

ett roligt skämt

Nötter på bussresa

På en bussresa genom Halland gick en liten gumma fram till chauffören och undrade om han ville ha några nötter.
- Ja det kan ju vara gott! svarade han.
Så gick det en liten stund och återigen frågade gumman om han ville ha några nötter. Han svarade än en gång jakande. Efter några minuter kom gumman tillbaka med samma fråga. Chauffören undrade då om inte gumman själv skulle ha sina nötter.
- Nej, svarade hon, det är så att jag äter chokladpraliner med nötter, men jag tycker bara om chokladen som är utanpå.


infinity 2008

Min veckans låt e infinity 2008 med guru josh project




Hoppas ni gillade den
                                              Puss och kram

gucci V/S prada

förra gången vann marabou mjölkchoklad,, jippie :)

men denna gång är det:

      V/S  



Kom igen nu rösta vilket märkr tycker ni bäst om,,  skriv i mina kommentarer
 
                                                Puss och Kram

bilder

Här kommer lite bilder hur roligt jag kan ha det när jag har riktigt tråkigt :P :):)



















Ja där såg ni mina bilder från den 26 februari


Min outfitt 26/2

Så här såg jag ut den 26 februari

 (väldigt suddigt)

Dagens outfitt

jeans från bikbok
t-shirt från mango
scarf från H&M divided


26 februari

Idag var jag och bowlade med Danni i sickla vi hade jätte kul och jag vann! :) Vi bowla i typ 1 timme sen gick vi till willys och köpte godis som vi sen smaskade i oss :P. Efter det åkte vi hem till henne, först var vi lite med hennes lillebrorsa som e typ 8 eller 9 månader. Men sen kollade vi på tv och satt vi datan. Vi åt lite middag fast vi inte var hungriga men sen kollade vi på filmen white chicken fast vi har sett dden typ 10 gånger var :P. När vi hade kollat klart så var vi lite mer på datan men sen hämtade mamma och pappa mig och vi åkte hem. Hemma så hade jag det lite tråkigt jag kollade på tv och nu sitter jag och skriver på min blogg.

Detta är resultaten från bowlingen den översta är Danni och den understa jag:




P.S. Ni måste gå in på dannis blogg, då gör ni mig en stor tjänst :)
                                                                                     
                                                                                          Puss och Kram


25 februari

Idag var jag med mamma under dan men först på morgonen så var vi hemma och bara slappa typ. Sen när vi åkte hemifrån så skulle jag hjälpa mamma att skriva en plansh till hennes jobb så jag var tvungen att följa med henne eller jag ville det. påväg dit så gick vi in i massa affärer i västmannagallera där köpte vi papper och pennor. sen gick vi till mammas jobb. Där åt vi lite fika och lite annat så började jag att skriva en av plansherna eftersom vi behövde 2 men den blev dålig så mamma sa att hon skulle göra det men den blev inte heller så jätte bra. Så mamma sa att pappa får skriva dom. Men sen åkte jag hem för jag hade handbolls träning samma dag. Hemma så bytte jag om åt lite mat och åkte till träningen det var jätte svårt att hinna men sen såg jag några från mitt lag så jag gick efter dom. Sen efter träningen så åkte jag hem med en tjej i mitt lag för vi bor inte så lång ifrån varandra, när jag kom hem var jag helt slut, jag satt i köket och snackade lite med min brorsa men sen kom mamma hem då åt vi lite middag sen kollade jag på tv och somnade.
Det var hela min dag, jobbig va?
                                                                  Puss och kram

Handboll

HEEJJ,
Jag har inte berättat detta inte ens till klassen utan kanske bara till några kompisar men jag har börjat på handboll i hammarby alla e jätte snälla där. Och till och med så går det 2 tjejer där som gick i min förra klass. Jag tror att det kommer att bli jätte kul, hoppas jag kanske lite tufft men det får jag tåla :):)

Puss och Kram

Början av sportlovet

Hejj,
Nu är det sportlov :) jippie
Fast så kul är det inte för mig för jag e lite förkyld har lite snuva och lite hosta, så jag sitter hemma hela  tiden och bara kollar på tv, gör läxor och sitter vid datan. Vilket liv man har det :)   hehe
Men ska nog hitta på någet med kompisarna under veckan iallafall.
Hur har erat lov varit??
                                                  Puss och Kram

tillbaka

HEEEJJ ALLIHOPA!!!!!!

Nu är jag tillbaka igen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggat. Jag har inte haft så mycket tid har skola läxor och allt annat. Jag ska försöka att blogga varje dag. Har sportlov nu så det borde gå bra. Ska skriva ner sen om mitt sportlov och allt.
puss och kram :)


RSS 2.0