Min veckans låt

varje vecka ska jag ha en låt som kommer att vara min favorit denna vecka om ni vill kan ni ju ge förslag vilka låtar ni tycker om


röntgen

Det är måndag och och jag vaknade klockan 9 på morgonen för jag skulle till röntgen för att kolla min hand igen. Det gick ganska bra och handen håller på att läka men ja kommer att gå med gipset i 2 veckor till en ska ja klippa upp det hemma för det är en del på min arm där jag inte har gips, för att jag skulle kunna ta bort det. Men sen måste jag öva den i 2 veckor för att jag har inga muskler där, men allt lir säkert super. nu sitter jag hemma och har typ inget att göra sska kanske åka till stan med Gaby och Hanna om de vill om inte ska jag nog ringa Daniella V och fråga om hon vill gå på bio med mig.
                      Puss Puss  //Lisa


bilder från stöten (sälen)

 
pappa och brorsan


pappa


brorsan


pappa


pappa och brorsan


pappa


familjens lilla hund


backen


hela familjen - brorsan, mamma, pappa, hunden och jag


jag, brorsan, pappa och hunden


brorsan och jag


brorsan och jag



mamma och pappa


brorsan och pappa


jag, brorsan och mamma


jag och mamma


jag, mamma och brorsan


brorsan håller i solen :)


våran söta hund


den fina snöiga vägen
                                                          //Lisa


hemma igen

Det är söndag kväll och har nu kommit hem från sälen. det har varit en väldigt lång och jobbig dag kan jag säga ska berätta allt...
Först när jag vaknade eller rättare sagt när mina föräldrar väckte mig så ville inte jag gå men men jag var tvungen, jag låg kvar lite i sängen men sen kom jag upp eftersom vi skulle åka hem idag och vi var tvuga att "checka ut" från vår lilla stuga innan 11 på morgonen. vi började med att äta frukast och sen packade vi alla våra grejer, när alla hade packat klart så skickade mamma och pappa ut mig och min brorsa med hunden så att de skulle kunna städa sen när vi hade varit ute rätt så lång tid för vi fick ju inte komma in men vi lämnade hunden i bilen och gick up till stugan. vi hjälpte pappa att lägga in alla väskor i bilen vi fotade lite bilder till minne lämnade nycklarna och åkte iväg. Resan är väldigt lång den är 7 timmar med bil och det var väldigt kallt i bilen men när vi hade åkt i några timmar så stanade vi upp och gick in och åt i en kebab restaurang. Restaurangen var rätt skabbig (äcklig) de var  inte rent och allt var typ slut så det fanns bara pizzor och sallader och hamburgar tallrik kvar typ. men vi hade ätit och åkte vidare. Jag oc min brorsa retade varandra typ hela vägen så mamma fick nästan damp. hehe :) sen kom vi hem oc kollade på tv då var klockan typ 7 på kvällen.
                                                                                                                                               
                                                                                                          //Lisa


4 advent



hej hopp gummisnopp              //Lisa

skidresan

Sitter nu i soffan med familjen (jag, brorsan, mamma, pappa och hunden) i en liten stuga i stöten som ligger i sälen som mamma har hyrt. Vi åkte hit för att åka skidor eftersom vi bara satt hemma och inte gjorde nådonting, men eftersom jag har brutit armen så kan inte jag åka så jag sitter i stugan med mamma och ibland går vi ut lite och fotar när brorsan och pappa åker nedför backarna : ). Vi ska bara vara här i  dagar och vi har varit här i 3 så vi åker imorgon. det tar typ 6 timmar att åka hit med bil så det är väldigt jobbigt.

                                                                                           /Lisa
                                                                                            

julen

Min jul var jätte rolig :)

dagen innan jul på vällen gick jag och min brorsa och köpte pizza till alla sen när vi kom hem och satt i köket och åt den var det någon som sa kan inte vi öppna alla julklappar idag istället för imorgon och eftersom ingen brydde sig när vi skulle öppna dom så sa alla okejj, eller först tvekade jag och pappa men sen övertalade mamma oss.
Då tänkte jag att vi gör en lite speciell jul och jag klär ut mig till tomten, men det skulle vara en överaskning så jag sa till alla när de hadde slagit in presenterna skulle de lägga dem i mitt rum. Men sen kom jag på att jag har ju inget som passar till tomtedräkt så jag gick in i min brorsas rum och tog ett par röda shorts och en röd tröja och som tomtemössa hade jag min röda mössa sen hittade jag en "god jul" säck typ och la alla klapparna i. Som skägg hade jag mitt vita linne. Sen när jag gick in i vardagsrummet började alla att garva och det var jätte kul :):):)

mina julklappar:

PSP men fifa 09
soda stream
2 drycker till soda stream
pengar
en skit snygg plånbok


Jag tomte
                                                                                                                                                   //Lisa


julklappar

hejhej,
har varit på stan typ hela veckan och köpt julklappar, jag, mamma och pappa klädde granen  i helgen. Sen packade jag in julklapparna och la dom under granen.

ha en bra jul.  

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
                                                                   / Lisa

3 advent


2 advent



ha det gott sa en igelkott

RSS 2.0